tisdag, september 29, 2009

hello bitches ;)

Sitter och njuter av ett kallt glas Oboy och en torr macka , kunde ju vart värre. Idag har jag jobbat en sväng och det var den sista dagen på Förskolan för rektorn tyckte att de hade gått så bra nu med inskolningen av barnen och då behöver dom inte mig mer ( tror rektorn) Men jag är inte bitter - har fått en till fast dag fram till jul så de börjar gå riktigt bra för mitt lag ;)
Om 2 dagar är det min B DAY , och den har jag tänkt att fira med familjen. Brukar alltid ha kalas på helgerna men denna helgen skall Tjörnbron vara avstängd så de blir bara massa vel o jobbigt för min bror som bor i kungsbacka att behöva åka genom Orust för att komma ut på vår vackra ö . =)
Imorgon tänkte jag gå ut o fira med några kompisar som inte kan vara med i helgen och då blir det nog att vi drar till HK haha . Men de blir nog trevligt. Men till helgen tänkte jag dra ihop ett gött gäng som är sugna på att gå ut i stan för där har jag inte festat på länge , om det är nån som är sugen på stan så är det bara att hänga på !

Ikväll skall jag ta hand om min älskade prins som är sjuk o har dödlig feber haha, killar e så löjliga när dom är sjuka va.

Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!

måndag, september 28, 2009

Nu blir det Roast på Berns !!

PEACE

uuuuh vad jag inte gillar vädret idag, de blåser på tok för mycket och inte kunde jag åka longboard heller. f*n! Nu vill jag inget hellre än att åka på en FET utomlands resa och stanna i värmen tills det blir varmare här igen. Men drömma går ju . Det som står på schemat nu är att fixa med mina kläder som ligger precis över allt!

Next-
Kul att komma hem till ett ner stökat rum, att en kattunge kan va så jävlig asså!!!!
i går hade jag världens mys dag med världens BÄSTA kille!!! jag är tok kär :) det märks att de snart är Oktober inte för att jag fyller år utan att jag mår alltid bra just den månaden och de brukar alltid hända balla saker. Bäst månad helt enkelt! Nu tänkte jag fixa nått att äta, är lite sugen på Thai foood. Efter jag käkat skall jag faktiskt åka Longboard haha ja helt själv ;) funderar på att åka till Kvb o hälsa på Clara ?

Fuck you, fuck you very, very much
'Cause we hate what you do
And we hate your whole crew
So please don't stay in touch

söndag, september 27, 2009

ooooh noo helgen är redan över och i veckan väntas det massa jobb och på Torsdag är det min FÖDELSEDAG :) men nu släpper vi det och går vidare till vad gjorde jag igår?
Jooo babes, i går åkte faktiskt jag och Antesson in till stan för att byta mina skor men de gick inte som planerat(släpper de också), jag fick iaf köpt mig något nytt för att dämpa min grinighet. Efter lite flängande blev vi hungriga så vi gick och käka på Haltas. där satt en kändis haha men jag kom fan inte på vem det var .- det gnager mig fortfarande ! När vi kände oss mätta åkte vi vidare till Kungsbacka och hälsade på Fille och Marielle dock var inte min käre broder hemma för han va o lirade golf me gubbarna .Tönt! Ju mer klockan blev växte mitt sug på att gå ut, så what the hell vi drog på smile banden och korkade upp. Blev bara jag Anna & Antesson som förfesta här hemma hos mig, och sen åkte vi in till Torget och fortsatte att förfesta i Antes bil haha SOm ni kanske redan har tänkt ut så blev det även bartömmningen på HK denna Lördagen också. Det var sjukt mycket folk och jag har inte haft så kul på länge faktiskt! det var tur att jag tog det lugnt igår för idag är jag inte de minsta bakfull -peppa peppa .
Idag skall jag åka ut till Orust och träffa Antes mormor som är på permis från sjukhuset i några timmar. vi hörs sen!

PEACE

lördag, september 26, 2009

vad gör jag uppe nu? vaknade väldigt tidigt idag med tanke på att de är helg. jo igår var jag hos min vän Sara på Tranquilohair och gjorde något åt mitt tråkiga hår, jag har fått en ny färg men jag är fortfarande blond med mörkt i, väldigt ovanlig färg tycker jag så jag hoppas jag kommer lyckas bära upp den snyggt. Har även skaffat mig en lugg och jag börjar trivas mer och mer i lugg, asså när jag väl satt där i stolen o stirrade in i den jätte stora spegeln fick jag panik och tänkte : vad fan har jag gjort, jag passar inte i lugg- men nu när jag vant mig lite så gillar jag den väldigt mycket och jag hoppas alla andra kommer tycka att den blev bra. Kanske kommer upp ett kort lite senare idag. Så tack Till sara som stod ut med mitt klagande!
Efter allt klippande var det dags för oss att inta Göteborg , jag fick köpt mig ett par svarta converse skor, en stickad tröja från gina, och min favorit från monki som är en vit trekvarts ärmad tröja med fickor vid revbenen. jag älskar den verkligen.

tack för en bra dag mina vänner!

torsdag, september 24, 2009

I morgon klockan 10.00 kommer jag sitta under saxen och bli om gjord ! hoppas jag kommer passa i det :D Sen bär det vidare in mot stan för shopping!!! gooodie goodie.
Sleep tight peps!
GOTTIE! jag har haft en tvär go dag. jobbade bara 2 timmar sen åkte jag vidare till utäng och träffade en nyvaken Clara. Båda tyckte de va bra väder för lite longboard så vi tog våra brädor och åkte. de va jävligt kul och mer av det kommer de bli!! Benen känns som spagetti nu efteråt :D
Näe vi kom tillbaka till Clara så blev båda hungriga så de blev Thai mat för hela slanten , ag blev så jävla mätt så jag åkte hem, började må illa och då är de lika bra att åka hem o vila haha . Tänkte jag skulle möblera om på mitt nu , fick ett städrus nu så de är bäst jag sätter igång.
Ikväll blir det film med Clara o Simon!

PEACE

onsdag, september 23, 2009


this kind of love makes me feel ten feet tall


tisdag, september 22, 2009

Ruggigt väder idag så vad är mysigare än att bara ligga under en varm filt o lyssna på go musik och drömma sig bort. ! Längtar tookmycke till Fredag för då skall jag o cläre åka in till stan och ragga nya kläder. jävligt gött skall de bli!!! sleep tight peps!

Peace and Love!!!

Heidi Klum är så jävla snygg, hennes hår är så sjukt fint!!!

jag gav upp för längesen

söndag, september 20, 2009

nu blev de kvällen

yes ikväll har jag och Clara haft en jeevligt go filmkväll, vi såg Fast & Furious mycket bra film. I morgon börjar jag dagen med jobb 8.00 - 16.15 och efter det skall jag , clara & Antesson åka longboard o bara ha de grymt nice. Simma lungt!

PEACE
Jisses vad jag har sovit ut, men endå är man fortfarande lite bako från fredagen, illa ! i går blev det inte många knop gjorda, jag låg bara mest hemma o slöa framför tvn o tjöta i telefon haha. men de kan va rätt rockigt de me ibland. Clara kom också på besök o hade med sig en jävligt go överaskning till Ante , han lär bli svin gla haha. Nu är de dags för frulle o sen har jag en helt oplanerad Söndag!! C yaaaa
PEACE

lördag, september 19, 2009

det första ordet som pluppa upp i huvudet i morse när jag vakna var BAKFULL!!!!!!!! jag mår så kasst idag så det är helt sjukt. Var hemma hos Alexsandra igår på förfest, de va tok kul , sen drog vi vidare till hk haha jag e så trött på e stället va! Kvällen gick verkligen inte som planerat, jag mår som jag förtjänar om man säger så.

torsdag, september 17, 2009

Älskar dig!

Lite Bilder Från Dop & Bröllop. hamna lite knas men skit i de ;)

Felix & bror Martin
Charlotta,Peter, Annie & Tilda Robert & Linda

Mamma,pappa,Robert,Linda,Peter,Felix & Annie Bror Peter & Tilda ( aka . mini claeys)FilleRobert & Linda
jimmy och Ebba


Bror Martin,Marielle & Felix


Ebba & Felixjag och Ebba
sitter just nu på min trappa, vet inte varför men de blev bara så . känner inte att jag e nån höjdare på att skriva blogg , fast de finns as mycket man vill skriva ner men då skulle de nog bli för personligt & de kanske inte skulle sluta så lyckligt.. Efter jobbet idag åkte jag bort till Kvb och hälsade på Clara! hon är en sån jävla bra vän, man blir alltid glad är man får träffa henne, hon är så klok o snäll . bäst helt enkelt. I morgon ärdet äntligen FREDAG! jag trode fan aldrig att den här jävla veckan skulle ta slut, jag är inte van vid att jobba så här många timmar på en vecka men de är bara bra att jag får känna på hur det är att slita hoho.. men som sagt så är det helg i morgon och jag har inte riktigt bestämt mig om jag skall gå ut eller ta de chill, skall dock hänga med min vän Svääään på lördag. Annars simmar jag lugnt

PEACE

tisdag, september 15, 2009

hello fuckers ;) nu är det Girl next door som gäller. natti natti

måndag, september 14, 2009


I've been alone
When I'm surrounded by friends
How could the silence be so loud?
But I still go home knowing that I've got you
There's only us when the lights go down
Hello peps!

idag har de inte hänt allt för mycket, bara jobbat o sen hem. De första som hände imorse var att mina katter flög på varandra o jag blev så jävla rädd att jag gjorde världens vurp och slog upp mitt knä =/ inte bäst start på denna dagen kanske. Just nu är jag inne i en må bra period , alla jobbiga grejer som man går runt och tänker på börjar släppa taget om en. å de är rätt najs! Dock har jag ett stor problem o de är: hur fan skall jag få mina katter att gå ihop? Sture har ju blivit 3 gånger så stor som han va innan och Alfons är typ 2 skitar hög . men jag får helt enkelt ge dom lite tid . Nog om katt snack haha,
Glömde berätta att jag vann 300 spänn i poker i Fredags haha rätt NÖJD! Men dom försvann lika fort som jag fick dom i näven :D


söndag, september 13, 2009


Min älskade man har kommit HEM!!!!!!!!!

Du får mig att må riktigt bra!!!

lördag, september 12, 2009

Jävligt bra fredag! nu hoppas vi på en ennu grymmare Lördag

fredag, september 11, 2009

jag är en geek på twilight men faaan vad jag längtar
baby slutar jobbet tidigare idag så jag sitter här o inväntar att han skall komma in genom dörren =) Riktigt gött väder idag me o jag har suttit ute på altanen o njutit. Vi lär ju åka longboard sen när ante kommer hem. Ikväll är jag sugen på att hitta på nått gött

Peace
Man ser tiden är förbi, snart är det för sent,
livet går fort och det är svårt att hänga med,
men vi kanske kommer se en juldag i lund
kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund
kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick
och vi kanske skriker bakom musiken
och trotts alla rast platserna i livet kommer vi fram till att vi trivs
Hur polätten föll om vi kanske lämnas barhänt parallelt genom snön
som ändå blåser bort efter ett halvt andetag
och du säger att det är uppenbart
att det lilla var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjärill på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår


http://www.youtube.com/watch?v=4Q0y8sKvny0

torsdag, september 10, 2009

Yes yes yes! jobbade idag och fick höra en jävligt bra grej: att jag kommer få ett vikariat på några veckor, och då skall jag vara personlig assistent till en 2 åring som håller på att bli inskolad. så jag är tväääär nöjd! kan inte bli bättre, så nu ser jag ljuset i tunneln igen :D
Antesson kommer snart och hämtar mig för vi skall ut till Orust, så ikväll blir det till att fira med en kall öl!

PEACE

onsdag, september 09, 2009

I’m wishing you were here
My weakness is my fear
Alone I am myself
No reason left for me to care
Distracted by the sound
I hear footsteps all around
You’re the only one I turn to
When I feel like no one’s there
And when I’m lonely in my darkest hour
You give me the power
To sit and pretend
Det märks att vi är på väg mot kallare tider, allt folk som visat sig ute med världens gladaste humör börjar krypa tillbaka till sin sega vardag. Sommaren och alla godheter är endast ett minne blått . Visst hösten har sina ljusa sidor också men jag föredrar Sommar och sol. Men jag är rätt glad över att sensommaren håller i sig! Förutom att man märker att alla löven faller av o blir gul/röda så börjar även jag känna mig så jäkla trött o slö, vad jag än gör så vill jag bara krypa under täcket o sova . Fy fy fyyyyy. Men det är tur att man har sina underbara vänner o pojkvän som får en att må så himla mycket bättre!!!
Hello darlings!!
tänkte först berätta att jag redan har läst ut boken hahah den va riktigt bra så snart skall jag försöka få tag på den tredje ;)

PEACE

tisdag, september 08, 2009

dom kommande timmarna skall jag bara ligga ner bäddad i min säng och drömma mig bort när jag skall läsa andra boken av Twilight ;) Yeeeeees!!!!!!!

When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

söndag, september 06, 2009

Heeey snygging! satan i gatan vad trött jag är idag, blev ju rätt hårt igår men de är sånna här smällar man får ta när man lever för kvällen haha. I dag har jag hängt med Anna & clara en stund , käka frulle i utäng o snackat om mini kuken hahah HJÄÄÄÄLP. Sen har vi även dansat utanför kvb . Nu vill jag ha lön för nu denna månaden händer de massa saker, min syster,pappa,Anna & Sara j fyller år . den 24 skall jag förhoppningsvis på Dead by april när dom lirar på sticky å sen så behöver jag verkligen gå till frisören för jag kan inte gå runt med de här skatbot på huvudet. så ja, jag har behov av pengar!!!!
PEACE

L.O.V.E



































































SKÅL FÖR BRUDPARET! bröllopet och själva festen var hur jävla kul som helst, har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. åh min bror var så himla stilig o han va lycklig så de strålade om honom. De va faktiskt första gången för mig att få festa till det med hela familjen och jag hade så rolig haha att få se min mamma dansa runt va jeevligt oväntat så jag hängde på o vi ägde dansgolvet hahah. Tog massor med bilder men min kabel har gåt upp i rök så jag kan inte lägga in bilderna men jag skall leta lite till ;) Skall träffa kristin och subban från stan nu .
Peace

fredag, september 04, 2009


En underbar vän!!

oooh its Friday im in love

Seriöst jag fyller bannemej år snart , helt sjukt vad tiden gått fort o jag ser knappast fram emot att bli äldre. Detta året fyller jag på en torsdag så jag tänkte fira den på Sticky fingers as gött ställe! Men de e några dagar kvar ;) I eftermidda / kväll skall jag och Antesson på kalas ut på Orust så de kan faktiskt sluta med en kväll på HK , eller?? Men jag får ta de rätt chill för i morgon skall min BROR GIFTA SIG!! så jävla sjukt. De kommer vara öppen bar så jag är nöjd!
Jag är sugen på frulle, Utäng skulle sitta riktigt fint. Ringer dig nu Cläre!

PEACE

onsdag, september 02, 2009


Efter en lång och slitsam dag för kroppen o huvudet så skall jag sjunka ner i min underbara säng och njuta av tystnaden :). Antesson ringde nyss o sa att han kommer ut o myser med mig ikväll <3



tisdag, september 01, 2009


‘cause i’ll be laughing around your silly little jokes
And we’ll be laughing about how we use to smoke
All those stupid little cigarretes and drinks to put wine
‘cause it’s what we need to have good times
Dö trött efter en lång dag på jobbet och imorn väntar en lika dan om inte jobbigare. Snart skall jag bort till Clara o kolla män som hatar kvinnor , gött gäng. Antesson har åkt hem & jag saknar honom redan.