lördag, oktober 31, 2009

torsdag, oktober 29, 2009

i need more days like this


Kalas bra dag
och den har jag spenderat med min familj och med min suveräna vän Clara. Varför kan inte varje dag vara så här bra? fast då kanske man inte skulle uppskatta det lika mycket . Den här Torsdagen har jag :- tagit en skön promenad genom Rönnäng , avnjutit en kaffe vid vattnet, slirat igenom alla affärer på 30 min -DIRR! suttit på en salong, beställt ny tid för mitt hår, käkat bk. och flippat runt i den lille gule. jag gillart ;) ! . om 45 min är det äntligen FREDAG! yes yes yeeees och den kommer jag tillbringa tillsammans med min Man ute på Orust.


Dude i need toooo sleeeeeep!!!


Bet you never thought that I could break you .
But tell me who's the one who's crying now



http://www.youtube.com/watch?v=YPVKa2kA4hc
Nu blir det Stenungsund med Clara !


En Promenad i höst solen . Me like!

onsdag, oktober 28, 2009



Nu blir det Grey´s men först Ciiiiiiiiiiiiiig
.
ha en fortsatt bra kväll mina vänner!!!



Peace / S


Saknar sommaren så sjukt mycket!










Why is it the smallest things that tear us down? One minute it's love
And suddenly it's like a battlefield . I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you. If we can't surrender then we both gonna lose!

Why does love always feel like a battlefield


Mycket tankar snurrar runt just nu och jag känner mig riktigt besviken och förbannad över hur mina syskon behandlar varandra, eftersom jag är så pass yngre så bryr jag mig inte lika mycket om vad dom gör mot mig. - Men att få höra hur mycket dom särbehandlar varandra och värderar andras familjer högre än vår tycker jag är så jävla illa. men vafan ingen familj är perfekt eller hur.


hmm det är redan Onsdag och helgen är snart här igen dessutom är det Halloween , vet inte ännu om jag skall ut men alla andra skall ju till Haddocks på Lördag men jag är inte så sugen. Mitt sug lutar mer mot att gå ut i Göteborg. Time will tell !

ikea

Jag skulle åka med mina föräldrar till Ikea idag och igår sa dom att vi skulle åka på eftermiddagen idag men nu när jag vakna till liv förut så insåg jag ju att dom redan har åkt, hahah mina päron stack ifrån mig typ .- What the hell ?? aaaja strax skall jag göra mig i ordning för att åka bort och ta en kaffe med Clara och fixa lite med min nya klänning jag köpte igår , ja ibland köper jag kläder utan att ha testat dom men oftast sitter dom bra , men den här klänningen såg as snygg ut när den hängde på galjen men när man tog på sig den fyyyfaaan den va as konstigt sytt. aaaaaaaah jobbigt. Men som tur har jag Clara Linder som räddning! . well well smelly belly im out

Peace

tisdag, oktober 27, 2009

stuck in a moment

There's nothing you can throw at me
That I haven't already heard
I'm just trying to find
A decent melody
A song that I can sing
In my own company
I never thought you were a fool
But darling, look at you. Ooh.
You gotta stand up straight, carry your own weight
'Cause tears are going nowhere baby
You've got to get yourself together
You've got stuck in a moment
And now you can't get out of it
Don't say that later will be better
Now you're stuck in a moment
And you can't get out of it

sweet sound

En av mina favoriter !!!

http://www.youtube.com/watch?v=73d0FHfE73g&feature=related

Dessa skönheter testade jag idag och dom MÅSTE jag bara ha

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan


jippikayey motherfuckers, nu har jag grymt mycket ångest, fick ju min efterlängtade lön idag och som alltid så har jag så grymt svårt att hålla kvar dom. Men nu har jag fått mig lite nytt och mer skall det inte bli, är ju så mycket jag vill ha men de får fasiken vänta.

Ikväll blir det bara att dega här hemma och mat skall jag också laga. Saknar min bäjb också -DAMN! bye bye


Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!

måndag, oktober 26, 2009















Jag har haft en så jäkla bra dag med mycket skratt och nöje, jag hoppas de kommer fler dagar som denna för den har vart guld värd. I kväll har jag och min bäjb varit på kalas och ätit jätte god mat, stannade inte så länge för jag fick tok ont i magen efter promenaden till affären och Ante blev tät i näsan av diesel haha de är inte lätt detta. Så när vi kom hem blev de film och mycket prat, och jag känner mig mycket gladare. Som sagt så är de ju så att den enda personen i världen som kan få mig att må riktigt bra är bara mitt lammkött men det är också han som kan få mig att må som värst me men mst bra haha inte va taskig mot Antesson nu. I morgon är det jobb som står på schemat och förhoppningsvis så kommer ante ut och hänger på kvällen =)

Peace

Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!

så mysigt att vakna upp med båda mina killar på vars en sida och så fort dom märker att jag vaknat så börjar dom kurra haha. ja i går var en jobbig dag men jag fick bara dra på smilebanden o köra på, kalaset gick la bra, kände mig lite för snurrig för sånt. Runt halv 8 kom Andreas och hämta mig o vi åkte hem till mig o bara dog i sängen . I dag är det ju Måndag och det betyder att jag är ledig och att vi skall laga mat hos Clara , jag gillar Måndagar nu för tiden.
Nu är det macka & Oboy som gäller Peace n Love / S



Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!

söndag, oktober 25, 2009

You're a comicular, each day I die in a million ways.I cut you out of my life,but I'm to weak by 14 daysI'm wrapped around your finger, I'm digging in the dirt.I'm to deep into this shit I can taste the earth.You're running me in circles,I'm running out of breath,but you ain't gonna stop 'til there's nothing left.

skakis och bakis


waazaaaap, ja i dag känner jag mig inte rockigast i världen men de kanske ni märkte av de inlägget jag skrev 04.00 haha . I går var en riktigt bra Lördag som bestod av, Middag +förfest hos Clara,objudna gäster,alkohol i mängder, fina klänningar, ex,marcus och mimmi, bubbel pool, efterfest, halv fulla burkar, mintu, gratis shotar i baren, river ner haddans alla pärmar som bara inehåller räkningar, och jävligt mycket raggning.
Svin bra kväll eller hur´?

I dag fyller mitt söta brorsbarn 9 år och de kan inte betyda annat än att det bjuds på kalas, men jag är riktigt fylle sjuk så jag lär nog sova några timmar innan jag ens funderar på att gå på kalas hoho skjuuuut mig!

Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!

eftefest i bubbelpooö men vart tog marcus o mimmie vägen?

hej hopp gummi snopp...
just nu slirar jag på snöret men jag har haft en riktigt bra kanon kväll, Clara fixa en KANON middag och härligt häng. I kväll har vi hängt i utäng med massa gött folk ,skulle igentligen varit på efterfest i Jörlanda och badat bubbel pool men ibland måste man visa respekt och nöja sig med de man har. skit samma vi kör iaf efterfest hos clara, bilder kommer i morgon. Sov så gott hott hugs claeys!



Love all the motherfu har vi ckers who hate you, because they are your biggest fans!

torsdag, oktober 22, 2009

meningslöst men endå uppdatering

Sitter just nu hemma hos min kära syster , skall strax åka till min bror och hämta min pappa som är där på hockey kväll. vad har man gjort idag då? vaknade vid 2 och sen åkte jag bort till Clara o käkade frulle och drack kaffe :D Sen åkte jag bort till Michelle som fyller 20 år idag, GRATTIS!! blev lite häng där med henne o perry. har inte så mycket mer att skriva,
I morrn blir det Jobba och sen FEST!


bye bye
Ledsen idag . Men då är det tur att jag har en vän som Clara <3

onsdag, oktober 21, 2009

Seg segare segast



I dag är en sån dag som man känner sig liten som en boll som blivit bortglömd i ett hörn
.Well - that don't kill me Can only make me stronger. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag eftersom det inte
händer allt för mycket på denna s
kit ö, nått som suger rätt mycket är att lönen inte kommer förens på Tisdag nästa vecka, och jag som tänkte dra mig in mot stan o strö pengar hejvilt , men nej nej jag måste vänta en hel vecka till. Borde dock hålla rätt hårt i pengarna skall ju faktiskt åka till Stockholm och Borås djurpark =D . MEn helgen kan ju faktiskt bli rätt lyckad endå, är bjuden på 20 års fest då blir det att slå klackarna i taket haha , Bye bye


Clara har smittat mig med sin kärlek till skor ;)






Onsdag = Jobb



Hard work work
... kanske dricka vin efter jobbet? Är ju faktiskt ledig imorn :D

tisdag, oktober 20, 2009

Magen håller på att vända sig ut o in, tankarna blir jobbigare för varje minut, jag räknar varje sekund -

p.s i love you

Snyggt







Iwan Aminoff ,- Jag saknar dig så de gör ont! Måste få träffa dig nu nu nu nuuuuuuuu

måndag, oktober 19, 2009

Riktigt bra Måndag, började med att åka bort till min syster för att gå en promenad och att leta efter hennes katt som varit borta 1 vecka (visade sig att han hade gått till kållekärr till deras gamla hus) - jävligt sjukt! Sen åkte jag hem en snabbis och inväntade Clara för en sväng till Stenungsund för att sen fika på E med Jenny & Madde . Resten av dagen/kvällen hängde vi hos Clara vi gjorde Taccos . Gottiii , sen blev de jävligt gött snack och jag fick massage och de va världsklass på den - Taack Clara. Nu kommer jag somna gott, Nu blir de film och sen sova.
Bye bye



Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!


http://www.youtube.com/watch?v=sFV2iG3dnpU

Denna bilden är grym!!
Bara för att jag var hemma hos min syster igår och såg att dom hade börjat fixa med deras nya hus så drömde jag att jag skulle flytta till världens finast lägenhet. så nu när jag vaknade fick jag världens ångest över att jag fortfarande bor hemma . Vad är de för fel på mig? varför bor jag fortfarande hemma? men när jag väl lugnat ner mig och verkligheten börja komma tillbaka så vet jag mycket väl varför jag inte har flyttat. Men fan vad jag är sugen på något eget och kunna bestämma hur allt skall se ut, men viktigast av allt är att få känna att de verkligen är ens egna hem.



Nått liknande vill jag ha i mitt sovrum, man känner redan lugnet över att bara titta på bilden.

Klockan börjar ticka iväg så det är lika bra att inta badrummet, fast först blir det macka & oboy . Hoppas även på att få träffa Clara i dag - har inte träffat henne på hela helgen så ja, jag saknar henne.
im out , Bye bye

söndag, oktober 18, 2009


But I feel tomorrow will be OK
Är riktigt trött nu så det skall bli så gott att få lägga sig i sin egna säng,- sängarna på hotellet var tok sköna men ingen säng i världen skulle kunna slå min . !
I morgon skall jag börja min dag med frukost och en lång promenad -för jag är LEDIG wöööw wööw. Tänkte att jag skulle ha en foto dag imorn men då får vi hoppas att solen skiner . yeah yeah . im out Peace
Älskar söndagar!
Alla bra program sänds , man får ligga hemma utan att man behöver känna att man är tråkig, man får se ut precis hur man vill. Och man behöver inte bry sig om nått.
Mamma håller på att laga pannkakor med grädde till mig . hon är BÄST!!! Lovley lovley. . . . .

We at the hotel, motel, holiday inn.

Heeey Sweetiepies!!! märker att ni har saknat mig =D men nu är jag hemma igen !
Jag har haft en riktigt jävla bra helg med min baby, Som en extra födelsedags present tog min underbara pojkvän med mig till stan för att bo på Hotell från Fredag till Söndag. Vi bodde på Radisson och det var hur stort och fint som helst. När vi kom dit i Fredas så var vi båda jätte trötta så vi gjorde inte så mycket bara låg o myste och självklart kolla tv haha inte så lätt att komma ifrån kanske , sängarna var underbara- jag somnade efter 5 minuter och de är bannemej rekord för jag brukar ligga minst 1 timma innan jag kan somna. Lördagen vaknade vi jätte tidigt för att gå upp och käka frukost, Sicken jävla frukost buffe dom hade då - jag har nog aldrig sätt så mycket mat i hela mitt liv haha. Efter att vi njutit av frukosten gick vi upp till rummet o chillade lite, tills mina kära vänner - Anna och Camilla ringer och vill ta en fika med mig . så jag traskar bort mot spårvagnen och bort till Redbergsplatsen för att möta upp mina bakfulla vänner för en flippad fika . Efter några timmars fika tog jag spårvagnen ner till hotellet igen och där hade vi fått Besök av Totte som hade fått legat på rygg kvällen innan , han var gott nöjd - Tjejen= mindre nöjd. hahah . Och med totte på rummet blev det brottning , MMA grepp och massa där till. Vi avslutade kvällen med att käka på Kina och sen blev det Tjenare kungen som gick på tv ;)
Nu är jag som sagt hemma igen , och jag skall strax bort till Anna som ringt mig som en tok hela morgonen .

torsdag, oktober 15, 2009

Inte alls på humör, hatar allt o alla.
Men de skall bli jävligt gött med helg yes yes yeees .!
Blir det att bo på hotell i helgen tro? de skulle vart riktigt nice. Anna var här förut och vi har snackat mycket om att ta en tripp till Borås Djurpark , åka i väg och bara ha det riktigt kul. Försöker få med mig Ante men han har inte bestämt sig ännu men om han tar med sig nån polare så kommer han nog tycka att de kommer bli lika ball för honom som för oss ;) Men vi kommer nog åka andra helgen i november när alla fått LÖN - sweetnes!!!

bye bye .
Bara EN dag kvar sen är det helg - ME LIKE!!!
känner mig ruskigt trött i dag och antagligen lär jag ta mig en powernap så fort som möjligt . Senare tänkte jag att man skulle träffa Cläre som jobbar i kväll, alltid lika kul o sitta där o snick snacka.
får inte fram så mycket mer att skriva så jag somnar nu, ill be back!

Peace

onsdag, oktober 14, 2009

Blaaafh är hur jag känner nu

Ju mer jag tänker på allt som hänt och saker o ting som kommer ur din mun blir jag bara mer förbannad. Du är så självupptagen så jag bara vill spy på dig. Fy fy fy!!!!!

Redan Onsdag och helgen börjar närma sig gottiii, jag är sugen på stan men pengapåsen vill inte hålla med mig. Fast allt går ju att fixa ändå ;)
I dag blir det att ligga hemma o kolla softa program och kanske en sväng bort till clara om snyggingen tar sig hem från vårt kära Göteborg innan jag somnar. well well ha en soft onsdag mina vänner & ovänner


Peace
Nu är jag dö trött och jag borde gått o lagt mig för längesen men var bara tvungen att fixa & dona med några grejer :D Men nu ligger jag iallafall i sängen med mina 2 älsklingar på vars en sida . ooh how i love my sweethearts!!


Peace and love/ Claeys
Clara denna är till dig ! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=VNYqOIbotc0&feature=player_embedded

tisdag, oktober 13, 2009

måndag, oktober 12, 2009

Inredare?

ja, jag har faktiskt alltid haft en jäkligt bra talang för att inreda rum, denna Måndag har bestått av fika,kaffe,matlagning,cigg och Möblering . Jävligt bra Måndag måste jag säga!!
I morgon skall jag jobba en liten sväng - jobbet ringde 21:45 Whaaaa ring aldrig så sent !!!!
Och mot eftermiddagen blir det kaffe hos Linder , mycket gott skall det bli ;)

Nu är jag helt slut och jag kommer somna sÅåå gott!!

Peace!

lördag, oktober 10, 2009

Sjuukt go promenad med Diesel, lika bra att köra på fullt ut nu o börja gå ut och gå varje dag eller nästan varje dag iaf haha . Tog en sväng till kvb och träffade söta Clara . Förhopningsvis så kommer min man snart ut och då blir det att planera kvälls aktiviteterna !
Vad skall alla göra ikväll tro? Tell me!!!

Peace
I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We will walk in fields of gold.





Det bästa jag vet är att få vakna upp bredvid den personen som man älskar mest och att få känna att han känner lika dant. det slår allt! <3
Denna dagen började med mys och sen självklart ett varmt bad , och en tookgod macka till frukost. Antesson var mycket nöjd ;)
Tänkte att jag skulle ringa min käre vän clarry o höra om hon är sugen på en kopp, hoppas hon inte jobbar bara.
Annars får det bli en lång promenad bort till Rönnäng, kan jag faktiskt gott behöva.


Peace

fredag, oktober 09, 2009

Booohjaaa. gött gött GÖTT . fredag och jag pustar ut efter en grisig dag.
Nu skall jag o bäjbi åka bort till hans mamma o käka middag - Muumms!!!
ikväll kanske det blir utgång .

torsdag, oktober 08, 2009

Dagen blev inte alls som jag planerat, skulle ju varit ledig och tagit i tur med allt men så ringer jobbet och jag får lägga bena på ryggen o skynda mig. Men pengar är pengar!!!
Kvällen är oplanerad men nått får jag allt göra.

Myys låt =) http://www.youtube.com/watch?v=7SK_Ps_Jfeg&feature=related


Hörs ikväll PEACE n LOVE
http://www.youtube.com/watch?v=VNYqOIbotc0&feature=player_embedded



mina planer gick inte så bra , åker till jobbet nu !

onsdag, oktober 07, 2009


so there you have it ;-) Nu blir det sängen!

PEACE
min toksöta kudde
blev tyvärr en kass bild på örhängerna men dom är söta

mina kap jag gjorde igår


vantar är alltid nice




my new jacket !




Vad jag bara älskar att Grey´s har börjat igen!!!
Snart är det dags för sängen och det skall bli grymt skönt , dagen har bestått av jobb och tv tittande. Var meningen att jag skulle hem till Matte o spana in hans nya Crib men det får bli i morgon istället. Köpte även jackan som ja la undan igår- de börjar bli trångt med utrymme för alla mina kläder asså så det första jag gör imorn är att : skapa mer utrymme - hur jag nu skall lyckas med det är en gåta för morgondagen. Mina söta brorsbarn var här förut en sväng och Annie kom instormandes med två paket i famnen - Här , grattis på födelsedagen! då hade den söta snutten gjort en kudde med ett S på och ett par tok söta örhängen alldeles själv !! skall ta kort på dom strax som jag får jag lägga upp . jag blev verkligen överaskad att hon lagt ner sån tid på dessa fina presenter =)

Jag flyr mot bättre tider
It's a scene that leaves you cold
but why choose anything else and lose your place in line?
May I ask one thing, how do you think this will work out?
You are no more well-liked than those who have been betrayed


Justin Bobby är såååå jävla het !!!!

tisdag, oktober 06, 2009

Mys dag med tjejerna. Fika på S , hur mysigt som helst. Efter gott sällskap och en go macka i magen begav vi oss på jakt efter nya kläder. La undan en jacka som jag skall köpa i morgon efter jobbet. It´s Hoott :D Svarta vantar och en snygg topp! awesome!

Nu blir det film - !

Clara , jag saknar dig!!!!


Love all the motherfuckers who hate you, because they are your biggest fans!

http://www.youtube.com/watch?v=IIn0Xi8xQJY