torsdag, december 30, 2010

new year





Tummen upp för ett nytt och härligt år (!) Detta året skall vi vara här ute på Orust hos en av Andreas vänner så vi får hoppas på en rolig kväll , annars kan jag alltid gå över till Alex som också ska va i svanesund :) grejer de!
Nu skall jag tvinga bort ante från datorn så vi kan titta på en film o bara mysa ner oss .
Måste upp tidigt imorgon också för att hämta mina klänningar, blir nog den puder rosa( som jag bara använt 1 gång o de va på min födelsedag ) och tokröda läppar på de .
well well gott nytt på er

onsdag, december 29, 2010

pulka

Här ute på Orust skiner solen för fulla muggar och inte gör den mitt sug efter att hitta på något skoj mindre. Tanken är ju att jag skall städa hela lägenheten o göra det mysigt men nu vill jag hem till Tjörn och göra det jag lovat Tilda nämligen åka pulka :D haha ja jag tycker pulka åkning e as kul det till hör ju vintern så man kan aldrig bli för gammal för sånt !
ääh jag flippar och åker ut nu jag har ju hela dagen på mig att städa för jag är ju LEDIG

måndag, december 27, 2010

dmdmdm

Sjukt nöjd med dagens shopping och självklart det toppsklassade sällskapet !
Med mig hem fick jag : Jeans , skjorta , topp ,trosor och jag har vågat mig på rött läppstift :D nu gäller det att öva för jag lyckas ALLTID måla utanför haha . Vi hörs imorgon

torsdag, december 23, 2010

tipptapp


skoja i min doja vad det var mycket folk i hela Göteborg och dom var helt bananas körde som idioter folk såg sig inte för o bara trängdes och var allmänt dumma i huvudet. fy då är det bättre med torp så man slipper sånt.
Men nu är jag iaf hemma och alla julklappar är kirrade :) fick ett bra sms förut eller Andreas fick ett och ÄNTLIGEN är vi på rätt riktning och jag är över lycklig. det verkar som om att 2010 vill ge mig ett bra avslut för tänker man tillbaks så har jag fått mång tuffa smällar detta året så snälla snäll 2011 låt mig få ett kanon år :)

Tänkte mysa ner mig i soffan med mina två goingar Må bra

Nu åker jag :)
Snart bär det av till Göteborg för att handla alla julklappar, ute i sista minuten jovisst som alltid.
Må bra

onsdag, december 22, 2010

Snygg snygga damer

Nu längtar jag till julafton så jag får träffa alla i min familj o bara ha en jul med sjukt mycket skratt :) jisses vad jag längtar. hoppas alla kommer ut tidigt så jag kan busa med barnen i snön & köra pulkarace :)

Må bra

måndag, december 20, 2010



MåndagsMys med Söta fröken Jansson (!)

söndag, december 19, 2010

lördag, december 18, 2010

The first snowfall is always the whitest

God morgon..
Sitter just nu i antes soffa o kollar ut över det nya vinterlandet som kom inatt, tänkte att jag skulle åka och handla färsk frukost men jag vet inte om jag vågar ta den chansen. Får nog istället ta vad som finns o se glad ut.:) Nu vill jag bara att julen skall gå snabbt över så våren kan få komma är hur trött som helst på denna jävla kylan vi har och man orkar ju ingenting dock är det väldigt mysigt med julen o allt där till men ingen kan ta ifrån mig längtan efter sommaren!

nu tänkte jag börja med frukosten och sedan slänga på den nya Harry Potter filmen o bara mysa hela morgonen med min skatt. kvällen vet jag inte riktigt än vad den bjuder på men den som lever får se. Må bra Puss&Kram

fredag, december 17, 2010

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesnt believe, and leaves before she is left."

Marilyn Monroe

onsdag, december 15, 2010

cleaning out my closet



Har ett sjukt klädbegär och min garderob den bara växer o växer men ändå så känner man att man inga kläder har. Fortfarande har jag kläder med prislapparna på som jag aldrig använder, eller jag " sparar dom till rätt tillfälle" helt enkelt. jag vill ha en fet stång som går tvärs över huset så jag kan hänga upp alla kläder så man ser vad man har för inne i en garderob ligger dom bara o glöms bort. Får göra ett ryck i helgen o städa ur :)


idioter

måndag, december 13, 2010

The Big L.

I never was smart with love I let the bad ones in and the good ones go But I'm gonna love you like I've never been hurt before I'm gonna love you like I'm indestructible Your love is ultra magnetic and it's taking over This is hardcore And I'm indestructible



underbara underbara du. Om du bara kunde förstå och känna allt jag känner för dig, hur jag värdesätter varenda stund med dig . vi har många år på nacken du o jag men du är lika djup och mystisk som första gången vi träffades på riktigt. Vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans på gott och ont men det har verkligen varit värt allt de där. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan dig, du är luften jag andas och hos dig kan jag vara mig själv du godtar mina brister du älskar mig för den jag är . Alla har vi dåliga vanor men att du slängde iväg ditt för min skull men framför allt våran skull är verkligen ett bevis på hur stark våran kärlek är. Min söta underbara mysiga kille vad jag ÄLSKAR DIG

söndag, december 12, 2010

Joy Of A Toy

skrev ett toklångt inlägg men de lyckades försvinna så nu skiter jag i detta o blir kortfattad .
jag har haft en lugn o skön helg i fredas blev det inte många knop, åkte o sola med Anna direkt efter jobbet och sen blev jag liggandes i sängen o kolla tv. Lördagen bjöd på mys med dissle ute på orust andreas var mest bakfull o tråkig så de va tur att diesel var med ;) Nu är jag hemma i mitt rosa hus i aröd igen tänkte lägga mig tidigt är rätt slö idag yeye peace

torsdag, december 09, 2010

onsdag, december 08, 2010

Watercolours In The Rain

Det är inte klokt vad veckorna går känns som om de vore igår vi klädde midsommar stången på jobbet. Just nu för tillfället jobbar jag väldigt mycket och mest blir det tidiga mornar till stängning men nu på Fredag har jag bytt till mig en tidigare tid så jag slipper stänga för en gång skull. Och när jag slutat jobbet flänger jag runt & träffar kompisar , busar med Ebba eller umgås med min bättre hälft.

i Lördas var jag ju ute med mina sköna bönor och det blev en jävligt lyckad kväll(!) så roligt har jag inte haft på länge. Kvällen började hemma hos Anna där bjöds det på många härliga skratt och roligt prat, kul att träffa Kristin och Beata också dom har jag inte sett på ett bra tag. Runt halv 12 åkte vi in till Stenungsund först gick vi till Hk och tog några öl o bara snacka när vi kom igång ordentligt gick vi bort till Harrys o dansa haha träffa lite sköna lirare också haha ett gott skratt förlänger livet (!)
Denna helgen blir bara lugnt så som det ser ut nu, Andreas åker till Tyskland i morgon med jobbet o kommer inte hem förens på Lördag så ja jag får försöka hitta på något annat kul.





Oops där sprang tiden i väg upp tidigt imorrn Må bra mina vänner

onsdag, december 01, 2010

Small Talk

Skjut mig så trött jag är. Blev en rätt intensiv förmiddag på jobbet men det gäller att tänka att nu är det inte långtid kvar tills det är jullov ;) både personalen och barnen behöver få lite lov...
Efter jobbet åkte jag och hämtade Anna för vi skulle sola. jädrar nu börjar färgen ta sig lite mest på magen o ryggen men färgen vill inte riktigt sätta sig i ansiktet (?) ser mest röd ut men wtf hellre lite röd än ingen färg alls.. Helgen börjar närma sig nu ME LIKEI blir nog utgång på Harrys on saturday , tror nog inte jag "varit" där sen invigningen förra påsken? då va de riktigt kul så vi får hoppas på favoriter i repris nu på Lördag.


Måste försöka komma säng nu morgondagen kommer bjuda på massor av stress . wish me good luck
/Peace