torsdag, maj 31, 2012

Metaltown


Hur kan jag glömma säga att den 15 Juni skall jag på Metaltown tillsammans med fina vänner :) Kommer bli såå himla kul!!!


Sara

tisdag, maj 29, 2012

Sen uppdatering

Hello there! Oj jag har visst haft fullt upp o inte haft tid att uppdatera:) jag skall börja med att tacka alla inblandade för helgen, den var tipptopp! Parkhäng,sola på tak, räkfrossa, goda drinkar, gröna shots ,gjorde stan, dans, frukost i solen , hangover som heter duga och slutligen morsdag middag med min fina familj :)
Idag är det redan tisdag men snart är även denna dagen över men jag har hunnit med en heldel. Jag har varit på Naturhistoriska i Gbg med jobbet o kollat på alla feta djur , helt galet vad olika arter det finns! Efter jobbet åkte jag hem till syster för att sedan åka bort till Ebbas skolavslutning. Sång/ picknick o trevliga aktiviteter bjöds det på :)

fredag, maj 25, 2012

Toppen dag med stort T

Vilken dag! Allt flöt verkligen på som jag ville , inte nog med att jag startade dagen på stranden så fick jag slutat jobbet runt halv 5 sen träffa jag Anna på en fika vid bryggan. Sen blev det lite shopping och jag hitta ett fynd! En silver/grå klänning med snygg urringning i ryggen. På kortet nedan har jag den på mig fast jag kör "instoppat" . Till sist men inte minst så har jag slingat håret!!!! Jag är numera väldigt blond. Jag har ju inte färgat/slingat mitt hår på 1,5 år o nu i sluttampen såg det inte fagert ut. Haha nu är jag på g hem till min going som längtar efter mig o fredagsmyset

Tgif

Tack för att jag bor på bästkusten ! Hur många hinner med strandhäng innan jobbet liksom :) jag har några enstaka barn kvar på fritids o jag håller tummarna för en tidig hemgång.

tisdag, maj 22, 2012

Sköna dagar ute på ön

Har haft 3 riktigt sköna dagar tillsammans med min familj och jag har uppskattat varje minut!

Min blomma bland ogräset

Har för tillfället väldigt svårt för att somna men samtidigt är jag sjukt trött. Dessa två dagar jag spenderat på Tjörn har varit så behövliga.ätit god mat umgåtts med min fina familj o bara mått bra :) tänkte att jag stannar imorgon men på onsdag åker jag hem till min fina kille . Nu gör jag ett sista ryck o hälsar John blund välkommen

söndag, maj 20, 2012

En enda stor röra

Om ett litet tag tänkte jag åka ut till Tjörn för att stanna där några dar. Känner att jag håller på att gå in i en depp period pga min jobbsituation..så tanken är att jag skall fixa med min cv söka så mycket jobb dom det bara går o hoppas på det bästa.. Hoppas ni får njutit av det underbara vädret idag !

lördag, maj 19, 2012

Lördagsfilm

Ikväll ligger vi nerbäddade i soffan framför filmen 50/50 :)

fredag, maj 18, 2012

Härlig kväll i september :)

Halvdag

Det blev en riktig kortis dag på jobbet o vi hade knappt några barn och vad passar inte bättre än utflykt ! Vi promenerade bort till returen för lite jakt efter leksaker. Efter jobbet åkte jag ut till Tjörn där min familj höll på att måla om huset:) det blev en skön promenad till bleket också i det fina vädret . Nu är jag hemma igen o är riktigt seg blir antagligen en tidig kväll för min del. Men men det är ju en dag i morgon med!

onsdag, maj 16, 2012

Snabb men luddig uppdatering

Godmorgon ! Idag verkar det bli bättre väder skönt! Just nu är jag Påväg över till Stenungsund för att träffa Anna en stund innan jobbet:) på fritids vankas det glassutflykt. Kul att hitta på något utanför skolans väggar. Ikväll får vi finbesök från stan :) låter som en bra dag helt enkelt

tisdag, maj 15, 2012

Dagens pyssel

Dessa söta burkar får stå och se söta ut i mitt kök :)

måndag, maj 14, 2012

Hunnebo,Kungshamn & Smögen

souvenir från smögen

För det mesta när jag besöker en ny plats så brukar jag alltid köpa med en souvenir hem och denna gången blev jag helt förälskad i en ungnsform som jag var tvungen att köpa :)

lördag, maj 12, 2012

Hunnebo

Idag/kväll är vi med våra fina vänner i hunnebo! Vi har det hur bra som helst :)
heejhopp...

Ni vet känslan som uppstår när man precis vaknar och känner häär skall jag ligga ett tag till , o precis i denna stund inser du att jäääklar jag måste hinna färdigt med alla "hemmasysslor " så som städning, diska,tvätta,hänga upp kläder osv osv innan vi skall åka iväg på trevligheter. För vem i världen vill åka iväg och koppla av o bara ha det hur bra som helst och sen komma hem o känna den där paniken av att det ser ut som fan och den glädjen man kände innan bara rasar samman?!
okej nu kanske det inte ser ut som en bombnedslag men jag som är pedant tycker alltid att det är mycket värre än vad det egentligen är men känslan av det överstående är ju hemsk. haha jag blir så trött på mig själv... men men hälften av grejerna är gjorda så jag sitter för tillfället i soffan med en stor kopp kaffe :)
Jag önskar er alla en toppen helg

Sara

fredag, maj 11, 2012

Ett sista farväl

Nu är jag och mina föräldrar Påväg till Kungälv för ett sista farväl av min farbror kjell..

LOVE

torsdag, maj 10, 2012

Annie är riktigt duktig på flätor :)

söndag, maj 06, 2012

Something new

Har blivit lite shopping nu i dagarna men har bara hunnit knäppa ett kort på Väskan som jag bara tycker så mycket om efter varje gång jag ser den hehe .. Efter ett otroligt roligt samtal i morse är jag uppe med tuppen så just nu ligger jag kvar i vår sköna säng o lyssnar på mitt hjärtas djupa andetag . Om någon timma åker jag och hunden ut till Tjörn igen får hoppas att solen lyser över Tjörn idag med så vi kan ha en heldag utomhus :) Ett stort grattis till Malin & Jimmy och självklart storasyster Ebba !!!

fredag, maj 04, 2012

Härligt med färg

Vad lite färg kan få en att känna sig pigg och fräsch :) ikväll är det fredagsmys med hemma gjorda chokladbollar!

onsdag, maj 02, 2012

baby girl i miss you

Första Maj

Maj månad du har varit sååå efterlängtad!!! När jag vaknade igår trodde jag att hela dagen skulle bli förstörd från gårdagens drinkar och dans men jag har nog aldrig mått så bra "dagen efter" en utekväll :) så jag styrde min kurs ut mot Tjörn för en skön långpromenad tillsammans med hunden & Tilda. Senare åkte vi alla bott till bleket för att Maja , vi grillade korv badade fötterna , lekte i sanden o tittade på krabbor:) det var inte bara vi som hittat till stranden det var iaf 10 personer till och vad får vi se!! Folk BADADE!! Gaah det var inte mer än 5 grader i vattnet ju. Men det var en fröjd för ögat att se hur sommaren är Påväg :) nu sitter jag i atriumgården här på jobbet och tar mig en kaffe innan det är dags för fritids att gå ut!
Hoppas alla njuter av denna fina dag kraaam

tisdag, maj 01, 2012

Godmorgon ! Är över förväntan väldigt pigg och glad idag . Skall vara kvar ett tag till hos Anna & axel för att sedan åka till Tjörn för att Maja :)

Burra

Okej kunde inte hålla mig! Ikväll kör vi utgång på kokaburra:) än så länge har jag lyckats få ALLT gratis. Jag tackar o bugar :) :)