tisdag, augusti 27, 2013

Did some shopping today

God kväll , ligger som vanligt i sängen o inte kan somna men de gör inte så mycket när jag ändå är ledig i morgon :)
Tisdagen har bjudit på mycket, först en morgon promenad med K i skogen. Vi träffa på både en älg och ett rådjur! Måste börja gå tidiga morgon promenader oftare för så mysigt och fridfullt det är när man enbart hör fågelkvitter o vind. Efter promenaden åkte jag iväg till Stenungsund för en shopping runda med Therese. Min inställning var ju mest att jag inte skulle handla något utan bara fönstershoppa & fika men haha vad fel jag tänkte istället blev de en hel del shopping här nedanför ser ni ett av kapen , kommer jag ihåg så lägger jag ut bilder på resten av grejerna i morgon :) vi tog en go frukost på EH efter   
för min del blev det smarriga pannkakor med sylt & grädde. När jag kom hem åkte jag vidare till stranden för några timmars avkoppling. Märks det att jag njuter fullt ut av min lediga vecka!? 

Sov så gott alla fina 



Kofta från Jord 400kr 
 , 

måndag, augusti 26, 2013

Ledig dag = strandhäng


Galet bra väder så jag släppte alla måsten för dagen o åkte ner till stranden för några timmar! Helt vindstilla o klar himmel jösses vad jag njöt hoppas på att vädret håller i sig så man kan göra samma sak i morgon :) 


fredag, augusti 23, 2013

Well Hello

 My oh my vad tiden springer iväg! Får lite ångest av att veta att september närmar sig , fast idag känns det inte riktigt så vi har ju kanon väder med klarblå himmel och stekande sol. Tur för mig som inte börjar jobba förens klockan 3 så ni fattar nog att jag tok pressar hahah :) gott folk nu är det bara några få dagar kvar tills vi får hem våran efterlängtade soffa weey :) ni lär inte missa de om jag säger så :) hoppas alla får en fin helg i de soliga vädret 

fredag, augusti 09, 2013

Details of the home

Under veckorna jag varit ledig har det blivit en hel del shopping till huset mest små grejer men ändå saker som syns . Det som vi behöver här näst är en ny tvbänk och ett nytt soffbord  men har inte hittat vad jag är ute efter, kul med lite utmaning :):)




måndag, augusti 05, 2013

Semester firaren tackar för sig

Helt klart en kanon fin semester med strålande sol och härlig värme! Första semestern som jag verkligen tagit igen mig o varvat ner . Mina tre veckor har varit bra på så många sett och jag känner mig helt klart nöjd :) men ännu är inte sommaren över vi har ju nästan en hel månad kvar ! Nu tänker jag inta veckans arbete med ett leende på läpparna! 

följ mig även på instagram claeys heter jag där :)