onsdag, november 19, 2014

Början av veckan


En ny vecka har dragit igång . har jobbat morgon dessa två dagar så i måndags fick jag besök av Therese på kvällen. Vi åt middag och fixade naglarna :) . Sen i söndags så har jag känt mig små febrig och förkyld men jag har kämpat på ändå men efter två nätter med kass sömn så tog allt ut sin rätt och när jag kom hem förut idag så stendäcka jag på soffan tillsammans med kompis tätt intill. Är fortfarande trött så jag lär nog sova gott i natt och jag kan se fram emot en härlig sovmorgon och två lediga dagar :) 






söndag, november 16, 2014

Helgens sista dag och den spenderar jag just nu i soffan framför prinsessan & grodan. Andreas är på gymet . Vi har inga planer idag så de blir en chill söndag .  Skönt med en stillsam dag som avslut på en helg med full rulle . 




torsdag, november 13, 2014

Mosters stora docka

Idag har jag haft Ebba på besök och redan vid 7 i morse möttes jag av hennes söta ansikte . Vi har målat, skrivit , promenerat en lång bit in i skogen och avsluta med fika. När vi kom in blev de middag och sen ville Ebba bada och måla naglarna . Så mysigt att få egentid tillsammans med henne igen :) imorgon är hon redan tillbaka med sin lilla syster för en övernattning :) så mysigt . Nu är det daga att sova , skall hinna jobba också innan busfröna kommer . 


tisdag, november 11, 2014

Tisdag kväll och jag ligger i sängen men finner ingen ro till att somna . Har jobbat kväll dessa två dagar och imorgon ringer klockan vid halv 6  för ett morgon pass . Kan säga att de tar emot och jag blir smått stressad. Får sätta extra alarm så jag verkligen vaknar!  Sov så gott


söndag, november 09, 2014

En söndag i skogen

Grymt bra dag som blev för de mesta utomhus vistelse . Vi hade bestämt playdate med Cissi ( ägare till ville & indra) . Vi knatade ut vid 13 tiden för att möta upp cicci men hon hade visst missat färjan men istället för att gå in så stanna vi kvar ute i trädgården / skogen och busa och träna . Jag och acki gick en runda så hon fick göra sina behov , henne kan man inte bara släppa ut i trädgården nej nej hon skall pront på promenad annars gör hon inte nr 2 . Efter en timma ute så kom gänget och de var första gången kompis fick träffa Indra . De gick super bra och inga problem någonstans. Acki däremot gilla inte läget så istället fick hon gå in. Hon var rätt så trött ändå haha. Men vi andra knata vidare ut i skogen och där släppte vi dem lösa och satan vad de sprang runt o lekte. Kompis och Ville är ju så himla lika och har flera saker för sig som de gör samma haha ! Så himla perfekt dag på alla sätt! När vi kom hem hade mörkret kommit ordentligt 
Och då avsluta vi med en sista lek på gräsmattan. 
Jag och Andreas hann inte mer än att vända i dörren för vi skulle på farsdagmiddag hos hans föräldrar . Åt super god mat och prata gamla minnen . Vi skratta så tårarna rann . 




lördag, november 08, 2014

Lördag

Härligt att ha en lördags morgon tillsammans med A . Över helgen passar vi acki så vi tog en härlig lång runda i skogen med hundarna. Vi hitta massor med kantareller som antagligen blir till frukost i morgon :)  när vi kom in fixa vi i ordning oss , A skulle till gymmet och jag åkte ut på farsdag middag i aröd . Nu ligger vi båda rätt utslagna framför american horror story 






Firma fest,träning, skräckis

Tja! 
Min fredag startades med sovmorgon till 8 sen gjorde jag kaffe som jag svepte för att bli människa . Tog fram mattan och körde mag övningar tills jag var lite svettig o uppvärmd. Gick ut i skogen med K , tog en annan runda i skogen och där träffa vi på lite kantareller (!) hamna i ett riktigt "flow" och ville bara hitta mer. Vi var ute i skogen i lite mer än 2h och hem kom vi med en nästan full hundbajspåse haha . Så till frukost blir de kantareller på mackan :)  när vi kom in så ville jag göra lite mer träning och då var jag så pass uppvärmd och kände inte av min träningsvärk så jag kötta på ordentligt . Testade även att göra knäböj till 3 låtar utan pause. My god vad jag höll på att svimma. De här med "hemma träning" har öppnat upp en helt ny värld för mig och det är verkligen super stort att jag börjat träna(!) ikväll har jag varit iväg på firma fest och när jag kom hem så hade vi besök av Totte  ( ensam mamma söker Totte )   Vi snacka och kolla en skräckis . Nu börjar ögonen gå igen så vi hörs om några timmar igen . Bye bye 



















fredag, november 07, 2014

Ont i hela kroppen

Dag nr två med träningsvärk .. För de första så fatta jag inte hur jag pallade att träna dagen efter med den träningsvärken jag hade i HELA KROPPEN(!)  alltså vad och hur jag än gjorde så ömmade det haha men det är en riktigt härlig känsla och de var ett tag sen som jag hade träningsvärk om man säger så haha men idag orkade jag bara 15 minuter av träning innomhus så fick de bli 45 minuters promenad med K innan jag var tvungen att åka till jobbet. Imorgon tänker jag pressa på som tusan :) annars i morgon så måste jag hinna tvätta och städa innan jag drar iväg på aktivitet med hela jobbet vid 5 . 

onsdag, november 05, 2014

Börjat med hemma träning

Hej.
Igår var jag ledig och då passade jag på att köra lite träning hemma, körde framförallt mage och rygg. När jag inte pallade mer så åkte promenad kläderna på och ut i skogen för 1h 30min promenad . Riktigt gött!  När vi kom in så hoppa vi båda in i duschen och strax där efter kom Therese. Vi snick snacka över en kaffe och sen lagade vi middag tillsammans . Vi kolla även ett avsnitt av american horror story innan det var dags för henne att åka hem. Idag är det 7-15 jobb som gäller och sen skall jag raka vägen hem och ta en långrunda med K innan mörkret faller på. 


 






måndag, november 03, 2014

7 månader kvar


Drömmer mig tillbaka till semestern och alla härliga dagar på Röberget och alla grillkvällar med fina vänner ! Endast 7 månader kvar haha men det kommer gå fort , hoppas jag. Undra hur livet kommer se ut om 7 månader? Kommer de se precis lika dant ut eller har nått ändrats?   Jag längtar så otroligt mycket till sommaren för jag är trots allt en sol & bad människa ! 



söndag, november 02, 2014

Vips så gick jag hem

Fick lika bra flyt idag som igår och jag har verkligen haft en super rolig dag på jobbet. Var ungefär 20 minuter där på kvällskvisten som jag krascha lite och ville hem till sängen MEN jag tog tag i mig själv och vips så var det dags att gå hem.    Morgondagen kommer bjuda på mycket skoj under mina sista 10h för denna veckan och jag hoppas även att jag kommer vara lika pigg för då blir allt så mycket bättre :)   Ser fram emot en lugn och skön vecka . Hörs imorrn !







lördag, november 01, 2014

Natt pigg

Lördags natt och jag är super pigg(!)
Har haft ett super lättsamt humör och vart så positiv hela dagen och jag älskar sånna här dagar :):) mitt kvällspass på jobbet gick så snabbt och när jag sluta åkte jag hem till Fia som hade inflyttnings fest, hann hänga med folket i 15 min sen skulle de vidare till baden förutom Bella som skall ha sumba pass imorrn bitti så henne stanna jag kvar o pratade med . Super kul att avsluta kvällen så. Nu måste jag sova för imorgon vankas det 12h pass på jobbet ;)